Pris på efterisolering af loft og hulmur i Aulum

Det er ikke så dyrt at få isoleret boligen i Aulum som du måske går og tror. Faktisk viser det sig oftest, at være en god investering for både miljøet og din økonomi.

Prisen for at efterisolere (hulrummet mellem ydervæg og indervæg), en hulmursisolering i Aulum koster fra 145 kr. pr. m2.

Prisen for efterisolering af loft med papirisolering (papiruld) i Aulum koster fra 98 kr. pr. m2. for 200 mm. isolering.

Prisen for efterisolering af loft med Isoleringsgranulat (Rockwool, Isover eller Paroc) i Aulum koster fra 108 kr. pr. m2. for 200 mm. isolering.

Se komplet prisliste på øvrige isoleringstykkelser.

Prøv også vores prisberegner
Med vores prisberegner på efterisolering kan du nemt og hurtig beregne en overslagspris på hvor meget netop dit isoleringsprojekt vil koste.

Hvad koster det at efterisolere et loft eller hulrum i Aulum
Det er ikke så dyrt at få isoleret boligen i Aulum som du måske går og tror. Faktisk kan det vise sig at være en god investering for både miljøet og din pengepung.

Besparelsen på efterisolering af loft og hulmur er til at få øje på

Vidste du at:
Ud af alle de investeringer du kan lave omkring energiforbedringer på huset, er en hulmursisolering en af de hurtigste måder du kan tjene investeringen hjem på. Hvor lang tid der går, afhænger helt og holdent af hvilken form for opvarmning du bruger.

 • En hulrumsisolering tjener sig typisk hjem indenfor 19-40 mdr. afhængig af boligens opvarmningsform.
 • En loftisolering tjener sig typisk hjem indenfor 38-80 mdr. afhængig af boligens opvarmningsform.

Læs mere om rentabiliteten på isolering af loft her.

Læs mere om rentabiliteten på hulmursisolering her.

Så mange penge sparer du årligt ved at isolere 80 m2 uisoleret hulmur

Kilde: saint-gobain.dk.
Beregningsfaktor 66,7 på ( ΔU*m), hvilket svarer til en gennemsnitlig udetemperatur 9,4° C og en indetemperatur 20° C.

Så mange penge sparer du årligt ved at tilføre 200 mm isolering på et 120 m2 loft med eksisterende 100 mm isolering

Kilde: saint-gobain.dk.
Beregningsfaktor 66,7 på ( ΔU*m), hvilket svarer til en gennemsnitlig udetemperatur 9,4° C og en indetemperatur 20° C.

De helt store CO2-syndere er opvarmning med fjernvarme og El

Selvom den umiddelbare økonomiske gevinst ved at efterisolere er mindst hvis du opvarmer boligen med fjernvarme, kan der være andre gode grunde til at at isolere loft og hulrum optimalt, end bare prisen – og det er af rent miljømæssige årsager.

Hvis du anvender fjernvarme kan du eksempelvis mindske hustandens CO2-aftryk med hele 393 kg CO2 årligt, i.h.t. nedenstående eksempel.

Prøv selv at beregne hvor meget du kan spare ved hjælp af vores spareberegner på efterisolering.

Kilde: saint-gobain.dk.
Beregningsfaktor 66,7 på ( ΔU*m), hvilket svarer til en gennemsnitlig udetemperatur 9,4° C og en indetemperatur 20° C.

Prisberegner på efterisolering af loft ⭐⭐⭐⭐⭐

Sådan bruger du prisberegneren på loftisolering

 • Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt beregne en overslagspris på hvor meget det koster at få efterisoleret husets hulmur eller loft.
 • Den beregnede pris på efterisolering af din hulmur eller loft, oplyses på din skærm med det samme.
 • Hvis du efterfølgende ønsker at modtage et gratis og uforbindende isoleringstilbud fra 3 af dine lokale isoleringsfirmaer har du mulighed for dette.
 • Prisberegneren kan lynhurtigt beregne temmelig retvisende efterisoleringspriser på hulmur -& loftarealer fra 50-500 m2.
 • Skal du bruge en pris på et større areal, fx hvis du repræsenterer en virksomhed eller boligforening, anbefaler vi at du benytter vores kontaktformular eftersom der er betydelige mængderabatter ved større isoleringsprojekter. Ligeledes bedes du benytte kontaktformularen hvis du skal bruge pris på et isoleringsareal der er mindre end 50 m2.

Prisberegner på efterisolering af hulmur⭐⭐⭐⭐⭐ 

Derfor bør du sørge for at dit hjem er optimalt efterisoleret

Efterisolering af boligen, er ikke bare en god idé for din privatøkonomi, men også en god og grøn investering for alle der ønsker et mere et lunt og behageligt energieffektivt hjem. Som en ekstra bonus, reducerer du hustandens samlelede co2-aftryk, til gavn for miljøet, og ikke mindst for vores børn og børnebørn.

Energirenoveringer er en af de få renoveringsformer der faktisk er en god investering fordi de tjener sig selv hjem i løbet af en overskuelig periode. Det samme kan man ikke sige, når man får renoveret sit køkken, eller badeværelse.

varmetab hulmur, derfor er det en god ide at få foretaget en efterisolering. Få foretaget en termografi af ydermuren i Aulum
Selvom dette termografiske billede er taget om sommeren hvor ydermuren er blevet opvarmet af solen, ville billedet ikke se meget anderledes ud, hvis billedet var taget om vinteren, hvis huset er dårligt isoleret.

Må jeg selv udføre efterisoleringen af min bolig?

Ja -du må gerne selv isolere, men vi anbefaler at du benytter et professionelt isoleringsfirma, eftersom det kan give utilsigtede problemer i form af fugtskader såfremt du ikke sikrer en tilstrækkelig ventilation af loftrum eller hulmur.

Der ud over kan det sjældent betale sig at udføre isoleringsarbejdet selv, idet det koster næsten det samme at leje indblæsningsudstyret, som arbejdslønnens andel udgør af det samlede isoleringsprojekt.

Hvis du alligevel kaster dig ud i isoleringsprojektet bør du sætte dig grundigt ind i hvordan du isolerer korrekt. Læs evt. denne artikel fra Jyllandsposten der giver gode råd om hvordan du efterisolerer dit hjem korrekt.

Fordelene ved at få efterisoleret boligen er mange

 • Du opnår en økonomisk besparelse i form af en ✔️ lavere varmeregning
 • Et bedre og ✔️ sundere indeklima og dermed et ✔️ bedre velbefindende
 • ✔️ Værdiforøgelse af boligen og dermed en ✔️ nemmere salgbarhed, grundet en ✔️ bedre energimærkning
 • ✔️ Reducering af hustandens klimaaftryk via et lavere energiforbrug til opvarmning af huset. Dette gælder især hvis din bolig er af ældre årgang, og dermed har ingen, eller er utilstrækkeligt isoleret
 • Du kan opnå ✔️ tilskud til efterisoleringen via Energirenoveringspuljen i 2023. Der er afsat 102 millioner kr. til denne pulje. Du kan holde dig opdateret om hvornår der åbnes for ansøgninger til Energirenoveringspuljen her.

Du kan læse meget mere om isolering af hulmur og loft herunder.

Efterisolering af hulmur

Det lille mellemrum mellem ydervæggen og den indvendige væg kaldes hulmuren. Hvis din hulmur ikke er isoleret tilstrækkeligt, eller er isoleret med det forkerte eller forældet isoleringsmateriale, har du mulighed for at formindske varmeregningen og øge komforten i dit hus markant med hulmursisolering […]

Ovenstående billede illustrerer hvordan efterisolering med polystyrenkugler ser ud i en hulmur.
Ovenstående billede illustrerer hvordan efterisolering med polystyrenkugler ser ud i en hulmur.

Efterisolering af loft

Mange ældre huse har et stort energiforbrug grundet et unødigt højt varmetab på grund af manglende eller dårlig isolering. Ved at efterisolere tag og loft kan du sænke varmetabet betydeligt ved at efterisolere loftet, idet ca. 30 % […]

FAQ

Hvad koster en efterisolering af hulmur i Aulum?

Prisen for at efterisolere hulmuren i Aulum (hulrummet mellem ydervæg og indervæg) koster fra 145 kr. pr. m2.

Prøv også vores prisberegner på loft- & hulmursisolering

Hvad koster en efterisolering af loftet med papiruld i Aulum?

Prisen for at efterisolere loftet i Aulum med papirisolering (papiruld) koster fra 98 kr. pr. m2. for 200 mm. isolering.

Prøv også vores prisberegner på loft- & hulmursisolering

Hvad koster en efterisolering af loftet med isoleringsgranulat i Aulum?

Prisen for at efterisolere loftet i Aulum med Isoleringsgranulat (Rockwool, Isover eller Paroc) koster fra 108 kr. pr. m2. for 200 mm. isolering.

Prøv også vores prisberegner på loft- & hulmursisolering